Specialistische vloerreiniging

Een vloer heeft veel te lijden en te verduren. Naast het “lopen” over een vloer vallen er regelmatig dranken zoals koffie en thee op een vloer. Water, sneeuw, pekel en vuil onder schoenen hebben veel invloed op de staat van uw vloeren. De beschermlaag krijgt veel te verduren en regelmatig goed reinigen en onderhouden is uitermate belangrijk.Uw (schone) vloer bepaald een deel van de uitstraling van uw bedrijf.Linoleum conserveren 

Een linoleum vloer of marmoleum kunnen door Blink! Schoonmaakbedrijf op allerlei manieren geconserveerd worden. Blink! Schoonmaakbedrijf kan de vloer bijvoorbeeld van een nieuwe waslaag voorzien of periodiek onderhouden. In overleg bepalen we de beste behandeling.


Lees meer

Tapijtreiniging

Goed onderhoud van uw tapijt zorgt ervoor dat uw vloerbekleding langer meegaat, Daarnaast oogt een schoon tapijt een stuk frisser.Lees meer

Stenen vloer

Stenen/grind zijn zeer duurzaam en goed bestand tegen vuil. Toch is het noodzakelijk om tegelvloeren periodiek te (laten) reinigen. Blink! Schoonmaakbedrijf kan uw vloer er weer als nieuw uit laten zien.

 

 Lees meer

Grind vloer

Een grindvloer is duurzaam, geluiddempend, stijlvol en uniek door de vele kleuren en patronen die er mogelijk zijn. Verder is door regelmatig stofzuigen het onderhoud makkelijk en met een waterzuiger kunt u ongelukjes verhelpen.

Maar omdat een grindvloer vanwege zijn open structuur flink wat vuil verzamelt, is periodiek een grote schoonmaak nodig.


Lees meer